Vantaan Sampo Ry

• Suomen pienin suurseura

Lähde mukaan Vantaan Sampon toimintaan ja katso ilmoittautumisohjeet täältä 


Vantaan Sampo ry
Rajatorpantie 27
00390 Vantaa

 

Yhteydenotto

Joomla Forms makes it right. Balbooa.com

Ajankohtaista

Kultaa Ruotsista - VaSa:n pojat pärjäsivät Mälarcupenissa

Pohjoismaiden suurimpiin kreikkalais-roomalaisen painimuodon kilpailuihin kuuluva Mälarcupen järjestettiin Ruotsin Västeråsissa 3.-5.11.2023. Kilpailuissa oli lähes 800 painijaa Pohjoismaista. Vantaan Sammon seitsemän painijan joukkue oli osa Pääkaupunkiseudun painiseuroista koottua Team Nylandia. 26 painijan Team Nyland sijoittui seurapisteissä kilpailuissa toiseksi voittaen 4 kultaa, 6 hopeaa ja 6 pronssia.

VaSa:n painijoiden joukkue ja sijoitukset:

Vilho Karjula: ensimmäinen sija sarjassa U11 30kg

Baqi Abbassoy: toinen sija sarjassa U11 37kg

Tahir Albayrak: toinen sija sarjassa U14 57kg

Mehmet Albayrak: neljäs sija sarjassa U9 29kg

Kaius Juusela: neljäs sija sarjassa U17 51kg

Teo Laitila: viiden sija sarjassa 67kg

Veikko Ylesmäki: kymmenessija sarjassa U14 44kg

Valmentajat & Huoltajat: Mikko Ylesmäki & Ersen Albayrak

Kaikki tulokset löydät täältä!

Nyt painitaan - Syysloman harjoitusaikataulut vko 42/2023

Koululaisten syyslomaa vietetään viikolla 42 (16.-22.10.2023). Tänä vuonna lomasisällön suunnittelu on tehty helposti, sillä harjoitukset pyörivät Rajatorpassa normaalisti. Ainoastaan Nallepaini ja perjantain harjoitukset ovat peruttu. Lisäksi painijoita hemmotellaan kahdella Uudenmaan Alueleirillä, joten tekemisestä ei tule pulaa. Alueleiritoimintaa on laajennettu koskemaan myös alle 10-vuotiaita painijoita. Seura suosittelee rohkeasti osallistumaan leireille ja tutustumaan PK-seudun muihin painijoihin. Leireille ilmoittaudutaan itse ja vanhemmat hoitavat maksun leirikutsun ohjeiden mukaisesti.

Uudenmaan Alueleirit (kreikkalais-roomalainen painimuoto) pidetään Rajatorpassa. Leirilounas on järjestetty kävelymatkan päässä sijaitsevassa Ravintola Kotossa.

Vapaapainin Alueleiri järjestetään 20.-21.10.2023 Urheassa 

Harjoitukset ovat perjantaina klo 18.30 - 20.00 ja lauantaina klo 09.00 - 10.30 sekä 14.30 - 16.00. Osallistujat jaetaan kahteen ryhmään kokemuksen mukaan. Ryhmä 1: 2012 syntyneet ja nuoremmat, Ryhmä 2: 2012 syntyneet ja vanhemmat. Valmentajina toimivat Helsingin Paini-Miesten kokeneet valmentajat: Hannu Rantala, Ruzi Abassoy ja Ali Derakhshanifara. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Laita sähköpostiin osallistujan nimi, seura ja syntymävuosi. Leiri maksetaan paikan päällä käteisellä ja se kustantaa 15 euroa.

Urheiluntäyteistä syyslomaa kaikille, nähdään molskilla!

 

 

 

 

 

Nallepainin voi aloittaa Vantaalla viikolla 43/2023 - Ilmoittaudu nyt

Nallepainin syyskauden toinen jakso starttaa viikolla 43. Treenit jatkuvat loppuvuoden ajan totuttuun tapaan perjantaisin ja sunnuntaisin. Ryhmäkoko on molemmissa ryhmissä 12 lapsi-aikuinen-paria.  

Perjantain harjoitukset 27.10.-15.12.2023
- klo 17.30-18.15
- ryhmä on suunnattu 3-4-vuotiaille (2020-2019 syntyneet)
- vastuuvalmentaja: Jenna Mustonen

Sunnuntain harjoitukset 29.10.-17.12.2023
- klo 16.00-16.45
- ryhmä on suunnattu 4-5-vuotiaille (2019-2018 syntyneet)
- vastuuvalmentaja: Marko Nikander

Samuli Karjula toimii kiertävänä valmentajana kummassakin ryhmässä.  

Ilmoittautuminen
 
- Perjantain ryhmä https://www.suomisport.fi/events/5069701a-1292-4c39-b8d8-fd49743a96bb

- Sunnuntain ryhmä https://www.suomisport.fi/events/9a3ee1f6-7dd0-4bcb-baf7-16ecd67a6799
- Ilmoittautumiset vain Suomisportin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. 

Harrastusmaksut
Harrastusmaksu on 75 € / lapsi / 8vkon jakso. Maksu pitää sisällään yhden harjoituskerran / vko omassa ryhmässä sekä seuran jäsenmaksun.   

Jos tuntuu siltä, että nallepaini alkaa käydä lapsellenne liian helpoksi tai ikä alkaa lähestyä 6-vuotta, niin kannattaa tulla kokeilemaan painin alkeita aloittelijoiden ryhmään. Harjoitusaikataulut http://www.vantaansampo.fi/treeniaikataulu  

Muuta
Seuramme jäsenhallinta on Suomisport-palvelun alla. Täytäthän ilmoittautumisen yhteydessä harrastajan tiedot seuran jäsenrekisteriin Nallepaini-jäsenluokkaan. Kiitos! Jos olet(te) jo seuran jäsen, kirjaamista ei tarvitse tehdä uudelleen. Alla lisäinfoa ja linkkejä.  

Ohjeet Sporttitilin luomiseen 

https://www.youtube.com/watch?v=r4UScEULX10 

Jäsenluokka | Nallepaini
https://seurat.suomisport.fi/invite/947cb1be-eae4-4188-bf25-fad98a9359b4

Tervetuloa seuraan iloiseen, nähdään molskilla!

Otathan myös seuran sosiaalisen median kanavat seurantaan! FB: @vantaansampo / IG: @vantaansampo

Vantaalta operoiva Slingshot Oy tukee VaSa:n kilpailevia painijoita

 Yhteistyössä: Slingshot Oy
 
 
Ronny Rännälä tietää mitä painijan oheisharjoitteluun vaaditaan. Entinen kotimaan kärkipainija ja nykyisin premium-tason kuntosalilaitteita ja kuntoiluvälineitä maahantuovan yrityksen myyntipäällikkönä toimiva Ronny Rännälä kävi seuraamassa Rajatorpassa 10-15-vuotiaiden kilpailevien painijoiden harjoituksia ja vakuuttui näkemästään.
 
"Oli hienoa nähdä kuinka kurinalaisesti Uudenmaan alueen pojat harjoittelivat yhdessä. Meidän nuoruudessa saattoi olla vielä vähän seurarajoja, mutta nyt ne näyttivät olevan siirtyneen historiaan. Kaikilla näytti olevan aito halu kehittyä paremmiksi urheilijoiksi. Kyllähän tällaista toimintaa haluaa olla tukemassa", Ronny toteaa.
 
Slingshot Oy on vuonna 2004 perustettu Vantaalta operoiva perheyritys. Palvelu- ja tuotevalikoima kattaa kaikki sisä- ja ulkokuntosalipalveluja tuottavien asiakkaiden tarpeet. Myös urheiluseurojen oheisharjoitteluvälineet saa kätevästi yhdestä paikasta. Kun tarvitsette seurallenne välineiden päivitystä, niin suosittelemme kysymään kokonaistarpeet ymmärtävää tarjousta Slingshot Oy:lta. P.S. Laittakaa seurantaan @slingshot.fi myös Instagramissa.
 
Haluatko sinä tai yrityksesi olla tukemassa Pääkaupunkiseudun lasten ja nuorten liikuntaa? Ota yhteyttä ja keksitään kaikkia osapuolia palveleva ratkaisu!

Vantaan Sammolta kolme painijaa Pohjoismaiseen nuorisoturnaukseen

UUDENMAAN ALUEJOUKKUE 2023 POHJOISMAISEEN NUORISOTURNAUKSEEN ON VALITTU

Uudenmaan aluejoukkue Oslossa 6.-8.10.2023 järjestettävään Pohjoismaiseen nuorisoturnaukseen on valittu. Team Nyland nimeä kantava joukkue oli viime vuonna paras suomalaisjoukkue sijoittuen kolmanneksi. Tänä vuonna tavoitteena on kirkastaa mitalia kiven kovan joukkueen avulla.

KISAKONESEEN OLI TUNKUA

Pääkaupunkiseudulla on havaittavissa jopa pientä “painibuumia” yli 10-vuotiaiden kilpailevien painijoiden keskuudessa. Alueharjoituksia järjestetään useita kertoja viikossa ja kilpailevat painijat hyödyntävät näitä mahdollisuuksia ahkerasti. “Meillä oli positiivinen ongelma ja jouduimme karsimaan ketkä mahtuvat joukkueeseen. Viimeiset valinnat lyötiin lukkoon vasta viikonloppuna Kalle Mäkisen turnauksen jälkeen”, Uudenmaan aluepäällikkö Olli Hyvönen myhäilee tyytyväisenä.

Team Nyland 6.-8.10.2023 järjestettävään Pohjoismaiseen nuorisoturnaukseen:

32kg Oskar Kassinen HAKA
35kg Oskar Olava VaSa
38kg Aatu Soininen HPM
42kg Veikko Ylesmäki VaSa
46kg Sultan Kushtov HAKA
50kg Kaius Juusela VaSa
54kg Matias Arpiainen YTK
58kg Ilmari Simola HAKA
63kg Oskari Pursiainen YTK
69kg Hugo Riehunkangas HeTa
74kg Veeti Kajanne YTK
84kg Santeri Karppinen HAKA

Valmentajat: Olli Hyvönen, Oskari Lehtonen

Tuomarit: Aki Karppinen, Janne Koivula

KUKIN VUOROLLAAN

Kasvavien nuorien fyysiset ominaisuudet ja painitaidot ottavat kalenterivuoden aikana isojakin harppauksia. Tällä kertaa joukkueesta jääneiden painijoiden ei kannata jäädä murehtimaan. Uusia mahdollisuuksia tulee lähitulevaisuudessa runsaasti. Vaikka kisamatolla ollaan yksin, niin joukkueen taitoja hiotaan suuremmalla porukalla useita kertoja viikossa. “Hienosti on ollut painijoita alueharjoituksissa ja se tuottaa tulosta. Treenatkaa ja kilpailkaa, kyllä teidän vuoronne vielä tulee”, Uudenmaan joukkueen valmentaja Oskari Lehtonen muistuttaa.

Vantaan Sammon painijat:

35kg Oskar Olava

42kg Veikko Ylesmäki

50kg Kaius Juusela 

Kausimaksut

Kausimaksu 150e (n.6kk)
Kannatusmaksu 50e

Ilmoittaudu mukaan!

Syyskausi käynnistyy 1.8.2023. Uudet harrastajat ovat tervetulleita Vantaan Sampon iloiseen painiperheeseen. Katso tarkemmat ilmoittautumisohjeet täältä. Mukaan tarvitset urheiluvaatteet, paini- tai sisäkengät, juomapullon sekä reipasta mieltä! Kausimaksu on alle 10-vuotiailta erittäin maltillinen 150 € / kausi. 

 

Vantaan Sampo Ry, Rajatorpantie 27, 00390 Vantaa
Copyright © 2023 Vantaan Sampo Ry

Sivun suunnittelu ja toteutus Isoweli